The Waterfront

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

Waterfront-145Een uurtje vroeger wakker dan voorzien . Vrouwtje moest pipi doen en het huis alarm sloeg aan . Iedereen wakker natuurlijk. Je bent dan eens te gast bij vrienden. De boel op stelten. Wekker was niet meer nodig. Zo hadden we meer tijd om ons klaar te maken voor alweer een meeting van onze Cadillac club. Samen met de voorzitter en zijn lief vrouwtje reden we reeds met open dak naar de vertrekplaats. Het was toen al zeker dat het weer met ons was.

Daar aangekomen werden we verwelkomt door de leden Kathy en Ludo die deze dag georganiseerd hadden. Ze stonden zelf ook in voor de soepbar met broodje voor iedereen.
Ondertussen hadden wij ons geïnstalleerd om de toestromende leden met hun Cadillac’s te verwelkomen en hen een rallybord en road-boek te overhandigen.

De start op de parking van de sporthal verliep vlekkeloos en zo waren we alweer vertrokken voor een rit van ongeveer 45 km. Plotseling liep het mis en viel de kudde schaapjes uit elkaar.
Een aangekondigde vluchtheuvel werd door sommigen genegeerd want die zagen daar meer een verkeersdrempel in. Herder en voorzitter Ludo moest hemel en aarde verzetten om alle schaapjes weer bij elkaar te krijgen. De landelijke wegen werden door Kathy en Ludo weer rijkelijk opgezocht zodat dit voor velen die de streek rond Geel niet kenden alweer verbaasde.

Waterfront-121De tussenstop werd gehouden op een natuur terrein met mooie decors en ruime cafétaria waar we gezellig op het buiten terras aan het water konden zitten om onze dorst te lessen en de maagjes te vullen. Niet vergeten dat we van de zaak allemaal gratis broodjes met hesp of kaas werden aangeboden, waarvoor onze dank.

Bij de start van het tweede deel werd eerst nog een rondritje gedaan doorheen het domein.Waterfront-141
Vandaar terug de weg op voor de laatste 25 km . Hier verliep alles vlekkeloos.
Aankomst van de rit was aan de waterkant. Het was mooi om al die Cadillac’s op de dijk daar te zien staan. Als toemaatje kregen wij van de plaatselijke waterski club een prachtige demonstratie van allerhande kunstjes op het water. Als dank werd er met ‘de klakke’ rondgegaan om al die jonge mensen een steuntje te bezorgen. Na de watershow konden de leden van de club die dat wilden het zelf op het water eens proberen. Ons lid Herman had dat 30 jaar geleden in een vorig leven of zo, dit nog gedaan en wou dit uiteraard nog eens testen. Wel, hij is daarin grandioos geslaagd en kreeg een spontaan applaus met zich mee.
Daarna was het de beurt met de bananenboot. Alweer waren er enkele leden die de uitdaging aandurfden. Leute en plezier waren hier uiteraard aanwezig.

Ondertussen kwam de geur van de BBQ overgewaaid en konden we allemaal aanschuiven voor een lekkere BBQ. Het was heerlijk dat we allemaal buiten konden genieten met zicht op het water, onze Cadillac’s en van onze vrienden.
Veel mannen maar ook vrouwen werden een beetje nerveus naarmate het 18 uur werd, het was namelijk WK voetbal, België-Rusland. ……….maar we hadden geluk.
Er waren zelfs 3 TV’s voorzien. En als ze dan nog winnen. Wat moet een mens nog meer hebben op een vrije zondag.Waterfront-147


Na Kathy en Ludo te bedanken voor de mooie organisatie, alsook afscheid te nemen van alle andere vrienden vertrok iedereen met getoeter en gezwaai richting huiswaarts.

Zo zat een lange dag ( remember the beginning) er alweer op en kunnen we weeral uitkijken naar een volgende organisatie van die prachtige Cadillac club.

Groetjes,
Fabienne & Rudi 

Klik hier voor de foto's:

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO