Nieuwjaarsreceptie 2015

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

25 januari 2015 - Nieuwjaarsreceptie

 

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelden de leden van de Cadillac LaSalle Club Belgium op zondag 25 januari voor hun Nieuwjaarsreceptie. Dit jaar werd om 13 uur afgesproken in Zundert juist over de grens in Nederland, aan de markt van het geboortedorp van Vincent Van Gogh. Een gezellige ondergronds café „In de Wandel gangen” met muziek, drankjes en een lekker tapasbuffet. Een 73-tal leden hadden zich ingeschreven voor het speciale evenement. Niet alleen was het voor de leden een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ontspannen te genieten van hapjes en een drankjes tegen een vastgestelde prijs. Heel wat kussen en gelukwensen werden er daar voor het nieuwe jaar overgemaakt. Er was dit jaar een grote opkomst van leden en sponsors. Het was natuurlijk ook het ogenblik waarop de bestuurswissel van de club zou gebeuren.

 

Nieuwjaarsreceptie1

 

Na de eerste hapjes en drankjes was het tijd om de officiële plechtigheid te laten doorgaan. Swa Simons de vertrouwde secretaris van de club, gaf het woord aan Ludo Slegers, aftredend president, die na een begeleidende speech, overging tot de overhandiging van de Cadillac clubvlag aan de nieuwe president Marc Manesse. Dit samen met het Charter (09 aug. 2001), de officiële herkenning van onze Belgische club als internationale erkend filiaal van „the Cadillac LaSalle Club inc.” van Amerika.

 

 

Na het heffen van het glas was het de beurt aan de nieuwe voorzitter Marc. In zijn nieuwjaarsspeech was hij vol lof over het aftredende bestuur en voor de clubleden die als een echte vriendenkring steeds uitkijken naar de ritten en bijeenkomsten gedurende een gans seizoen. Vervolgens werd een overzicht gegeven van de reeds geplande ritten in het komende seizoen. In totaal zijn er in 2015 opnieuw een tiental ritten gepland. Deze zijn binnenkort op de website te raadplegen. Nieuwjaarsreceptie2

 

Hou die data alvast vrij in uw agenda. Van zodra er een voorstel is voor een Cadillac weekend (17-20 juli), wordt dit ook rondgestuurd. Ondertussen hebben we nog maar één datum vrij om een rit in te richten.

 

Ten slotte waren er nog enkele aandachtspuntjes van het nieuwe bestuur: 

  • het bestuur zal meer gebruik maken van e-mails als communicatiemiddel naar de  leden toe (enkel nog per post sturen naar leden zonder e-mail). 
  • leden die hun lidgeld 2015 nog moeten betalen = liefst voor 15 februari !
  • er is nog 1 rit in te plannen op zondag 5 juli. Is iemand kandidaat = laat het mij dringend weten om de planning af te werken.

Nog een laatste woord van dank aan de sponsors Van Os Imports, VSI-Verberck, Willy De Backer en Autrac voor extra sponsoring van deze bijeenkomst.

 

Zo, dit gezegd zijnde hopen we dat er opnieuw een spetterend Cadillac seizoen mag volgen. Laten we er samen nog enen op drinken hier in de Wandel gangen. De leden maakten graag gebruik van het gevarieerde lekkere tapasbuffet en de onophoudelijke dranken stroom. Bij een gezellige babbel genoten alle aanwezigen van de sfeer en de geweldige muziek. Er werd zelf door een paar leden een danspasje gewaagd om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Ludo had nog een verassing in petto voor zijn vrienden bestuursleden Diana en Swa.

 

Nieuwjaarsreceptie3 Hij bracht een zelfgeschreven liedje, gemaakt op de tonen van Clouseau - Domino. Een ontroerende hulde aan hun jarenlange vriendschap en samenwerking. Dan was het tijd voor het nieuwe bestuur om het uittredende bestuur nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Alle leden hadden een bijdrage gedaan om de bestuursleden een passend afscheidscadeau te bezorgen. Ontroerd bedankten het dit bestuur haar leden voor de goede en leuke tijden dat ze samen mochten doorbrengen.

Tot slot zongen Chris en Piroska nog een prachtig clublied voor het aftredende bestuur. Het clublied naar een idee van Carine Ceulemans en op teksten van André, Chris en Conny kreeg de titel  „Ik had een droom” mee. Op de melodie van een bekend lied, werd het refrein door alle aanwezigen uit volle borst meegezongen. Het was een succesformule om het bestuur te huldigen. Fantastische samenzang. Je moest erbij zijn.  Nieuwjaarsreceptie4

 

Rond 18 uur was de bijeenkomst officieel afgelopen en stilaan begonnen de leden met spijt in het hart maar voldaan huiswaarts te keren. Iedereen kijkt alvast uit naar het komende seizoen en wenst het nieuwe bestuur veel succes toe met het verder zetten van de activiteiten van deze prachtige club.

 

Uw verslaggever

Marc

 

Klik hier voor de foto's

 

Nieuwjaarsreceptie5

 

 

 

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO