Summerfun

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

21 juni 2015, de zomer begint vandaag

Rit van Carine & Eric De Coster   " SUMMER FUN “

Ja zég, met regen jaaaaa, is dat  " SUMMER FUN “ ???

IMG 0018
 
Maar niets is minder waar, 33 stuks, 33 glimmend oud ijzer, 132 banden, 264 cilinders, en vele liters benzine zochten elkaar weer op, ze kwamen letterlijk en figuurlijk druppelend aan, we hebben er allen zin is.
Het gekus en geknuffel kon weer beginnen, onze familie was weer bij elkaar, wat een zaligheid !


Iedereen afgelikt, iedereen zijn tasje koffie op, iedereen zijn plasje gedaan, kon onze voorzitter zijn dankwoorden uitroepen door zijn micro. Met respect houden we voor Hugo Heynen één minuut stilte, dit voor het overlijden van zijn echtgenote, we wensen hem en zijn dierbaren heel veel sterkte toe. Daartegenover hadden we een jarige, zo hebben we ons Marja weer eens flink kunnen feliciteren. ?????? jaren jong !!! Dan kwamen de inrichters aan de beurt, Eric zou Eric niet zijn moest daar geen achterdochtige, onvoorspelbare, kwis achter zitten, ik dacht, daar komen we........ of ze, nog wel achter, wacht maar !!!!!!! En we starten onze V8jes, en éne Ford natuurlijk !!!!!! 

IMG 0549


Apropos, er waren ook vrienden van de inrichters bij, een Corvette bj ’58,  een Volvo Amazone en…..een klein schattige Cadillacje, dat je op afstandsbediening of inzittend kan bedienen. De kleindochter van Fabienne & Rudi wist er gewoon alles van. [kijk foto’s] De dames die in wonderbare out-fit waren,  glinsterden als een pauw met open veren en stapten heel fier naar hun Cadillac, en de heren in out-fit maakten dit plaatje helemaal af ? Kei en kei mooi voor onze club, wat een meerwaarde !!!! We vertrekken en ja man, Brasschaat, we hebben voor miljoenen €€€€€€€€€-tjes  tuinhuisjes, huisjes, villaatjes, kasteeltjes zien staan, het zijn zeker geen coiffeurkes, dat weet ik zeker. De rit was super, echt kei en kei mooi, rustig, met maar een 120 verkeersdrempeltjes, da gaat nog hé Eric, kei knappe wegen, kei groene natuur, dit met een vleugje muziek, overgoten met een zon die we niet verwacht hadden, smaakte deze rit gewoon naar meer, en meer en meer. De Ericsekwis, was ja, op zijn Eric's, je moest meer nadenken dan de kwis invullen, maar...... echt super hoor, dat maakt " SUMMER FUN “.

IMG 0180

Je zag Carine en Eric genieten van ons krakende brein, ze lachten in hun binnenste, ze hadden gewoon,
                                   " SUMMER FUN "
Maar, daar hebben ze ook voor gewerkt.  In zo een rit, zitten hele vele uren, heel veel denken, liters benzine waarvoor we hen dankbaar zijn. En weet je waarvoor ik hen dankbaar ben ? Dat ze aan zo een lekkere ijscreme bar gestopt zijn !!!!! Mmmmmmmmmm, lekker he! Alle vooruit, iedereen de nodige calorietjes weer gehad, iedereen zijn plasje weer gedaan, volgen er weer zo van die grote tuinhuisjes, alsof het allemaal kappers zijn !!!!!! Dan moeten we weer stoppen en bomen gaan tellen, het kan niet zot genoeg zijn of die De Costertjes doen dat !!!!! En tellen maar man, ik denk dat er bij waren die 5 keer de hele toer gedaan hebben, maar ook dat is
             " SUMMER FUN "  hé Eric !!!!

De bomen geteld, iedereen weer wat bijgepraat, bijgelachen, beginnen die 132 banden weer te bollen, weer door het supermooie Brasschaat en omgeving.. Alles verliep vlekkeloos, een goed inrichter weet wat wel en niet kan, weet dat hij zijn huiswerk goed moet maken en dat hebben ze dan ook gedaan. Zo, weer aan het eindpunt aangekomen, we leggen zo maar eventjes 264 cilinders stil, er zijn wel enkele litertjes benzine verdampt, wat hebben we er van genoten, nu op naar die befaamde kwis, wat zit daar achter, wat hebben die De Costertjes weer bedacht ? Enfin, we gaan U de details sparen, je moest er maar bij zijn !!!! Want, die er niet bij waren hebben een super dag gemist ! Daarna hebben we nog heerlijk ons buikje kunnen vullen, hebben nog heel wat kunnen bijkletsen, liegen, kortom, zeer geslaagde dag Carine & Eric, doe zo vooral verder. Dank aan iedereen, VOOR de schermen, ACHTER de schermen, zij die de rit in elkaar hebben gestoken, zij die de roadbooks hebben gemaakt, zij die de rallyborden hebben gemaakt, zij die mee gewerkt hebben aan deze geweldige dag..

En ja, Mireille, proficiat met uw eerste prijs van de kwis hé .......

IMG 0138

Op naar onze volgende rit,

Geschreven door uw ex-voorzitter, Ludo

Klik hier voor de foto's

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO