Algemene Ledenvergadering 2015

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

Daar was “ze” dan,de alom bekende jaarlijkse ledenvergadering. Zeg maar:de informatieve, warme afsluiter van  een weer zeer tof clubjaar! Voor ons allen een bekend moment maar voor het nieuwe bestuur, een proefstukje. Een kersvers openingsdansje op vertrouwd ijs. Zo een gevoel van, je kent het liedje maar nu moet je efkes solo. De begroeting van onze leuke leden vond plaats in de mooie zaal van de E10 Hoeve te Brecht, waar er meteen de gelegenheid was om een drankje naar keuze te nuttigen. Omdat de club dit jaar tien jaar bestaat kreeg iedereen,  na het vermelden van zijn rijksregisternummer, een caddy-bonnetje dat goed was voor een uniek club-polo. Op de rugzijde van het textieltje staan allerlei woorden die zo mooi onze club omschrijven. Want zeg nou zelf, Caddy-LaSalle vrienden zijn we door dik en dun!

IMG 0007

Na een gezellige babbel, groet en knuffel gingen we met z n allen aan tafel voor een aangenaam warm en koud buffet. Lekker genieten van al dat lekkers en doorspoelen met een zacht wijntje. De muziek was helemaal in de lijn van het gebeuren; bekende liedjes uit de tijd dat ons haar nog in onze  ogen hing en een plaatje nog kraakte. We zaten daarom meteen in de juiste sfeer en Ludo kon het niet laten om met Carin een dansje te doen, vergis je niet: zo zijn we, zo hebben we het graag, je thuis voelen daar draait het om.

IMG 0019

Het moment van de volksverhuis was aangebroken om naar zaal 2 te gaan voor de ernstige zaken. Marc, de president begroette ons allemaal en alle bekende zaken kwamen aan de orde. Een nieuwtje was het vieren van het tienjarig bestaan en hoe beter dan met cadeaus. Sponsors,ritorganisatoren, fotograaf en vertaler; velen vielen in de prijzen. Erg mooi was het feit dat we enkele nieuwe leden mochten voorstellen en we hopen dat zij die aanwezig konden zijn met een goed gevoel naar huis gegaan zijn. Bij deze willen we jullie allemaal nog eens extra verwelkomen. Zoals elk jaar was het ook nu weer lekker relaxen en genieten bij het bekijken van de film van het voorbije seizoen, jezelf zien in je karretje is toch altijd een te gek –vreemd - beeld. Velen zongen stilletjes mee met de oude rock’n roll muziek  die de beelden vergezelden. Uit de resultaten van de leuke stem quiz-ronde hebben we heel wat geleerd. We kregen spontane reacties op directe vragen en dat was zeer aangenaam en leerzaam, onze dank daarvoor. P.s.:  baby’s raden is toch moeilijker dan velen dachten! Een schot in de roos was zeker de interesse in een American car -vrije winteractiviteit met een enorme eensgezindheid voor een 2 jaarlijks bal. Feesten doen we graag en dat steken we niet onder stoelen of banken, yessiry!

IMG 0062

Fijn was het om het oude bestuur te zien en we willen hierbij Diana heel veel beterschap wensen en we weten zeker dat we in de nabije toekomst elkaar weer goed kunnen knuffelen. De gewezen president - onze Ludo - bracht een mooie speech en had een zeer leuke verrassing voor het nieuwe bestuur. Een mini Caddy als spaar-collecte potje, dat we telkens aan de inschrijftafel zullen zetten bij de nieuwe ritten waar iedereen vrij is om een donatie te doen zodat ; ik citeer Ludo: “het bestuur ook eens een pintje kan drinken tijdens 1 van de volgende vergaderingen”. Thanks Ludo. Onze Swa was blij dat het goed ging met de club en vond dat we op deze manier moesten voortdoen en Lucien, gaf ons complimenten tijdens de pauze. Wij als nieuw bestuur waren zeer blij dat de opkomst zo groot was, dat deed ons zeker deugd. We wensen jullie een formidabel witte warme kerst en een gelukkig maar zeker gezond nieuw jaar toe. Jullie hebben ons allemaal een mooie dag bezorgd. Dank u wel voor de gezelligheid!

IMG 0386

Groetjes van het bestuur en we elkaar weer de 24e januari 2016, op onze Nieuwjaarsdrink in Lokeren. Tot dan…….

Patrick Janssens

Klik hier voor de foto's 

 

 

 

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO