Nieuwjaarsreceptie 2016

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

De Cadillac LaSalle Belgium Club Nieuwjaarsreceptie van januari  2016

Beste grote wagen- liefhebbers, het jaar is alweer 24 dagen oud en de tijd is daar om je eigenste autoclubje nog eens te ontmoeten. Je moet vroeg uit de veren, je haar kammen, met wat water door je gezicht gaan, wat pasta tegen je tanden of rustig nog heel de mik-mak doen. Het is zover, je bekende nieuwjaarsbijeenkomst is daar! In een wereld waar een winter eigenlijk een nazomer is, je plotseling veel meer mensen in alle kleuren ziet en de wereld te gek is om los te lopen, plaatsen ook wij een ietwat nieuw concept. We hebben het gezellig samenkomen ondergebracht in een mooie ruimte van “De Sperwer”te Lokeren; deze locatie is tevens de plaats waar onze zeer beminde penningmeester Wim, zijn centjes dagdagelijks verdiend.  Een vrolijk gedekte tafelschikking die we zelf nog een beetje hadden opgevrolijkt met lichtgroene reuze pomponnen. Na een paar lekkere drankjes naar keuze is Marc zijn speech gestart. We zijn zeer blij dat er zovelen waren afgezakt naar –the place to be- en het was fijn de nieuwe leden eens te kunnen voorstellen. Mogen we bij deze nogmaals zeggen aan de kersverse leden:WELKOM! Natuurlijk even de gewone zaken bespreken; zoals het nieuwe lidgeld, ritten en zeker niet te vergeten onze lieve sponsors die we zeer dankbaar zijn en blijven voor hun jaarlijkse donatie:MERCI.

 IMG 0004

Op het menu stonden aperitiefhapjes, warm en koud buffet en dessert. We hebben er allen van genoten in een zeer aangenaam (lees rustig) tempo. Als een popje uit het doosje verscheen onze eigen clubzanger-fordje Chris ergens tussen het warme eten en het gebak en trakteerde ons op een geweldig optreden met liedjes uit de oude doos, precies waar wij voor gaan zitten. Bedankt Chris. Tijdens het brengen van enkele Elvis songs zetten Fabienne en Rudy hun beste beentje voor en zorgden zo voor een soort van openingsdans en zeg maar : we waren vertrokken. De een ging voor een simpel paske,  de ander voor laat namiddag slowke en er werd zelfs een classic voetpatroontje gezien. In een woord: da’s toch ten voeten uit ons clubke. Gezelligheid is de bron van alles. Lekker voldaan zijn we dan bij mekaar gaan buurten en genoten we van die lekker ouderwetse muziek op de achtergrond.

IMG 0089

Gedurende de namiddag  gaven Wilfried en Wim de presentatie van het Cadillac weekend dat zij in elkaar hebben gestoken. Ze hadden dat gebaseerd op een weekend dat Swa en Ludo eerder hadden ineen gestoken. Hetgeen onze president zo creatief het-Wi –Wi-weekend noemde (gezien de beide voornamen).Voor alle duidelijkheid, dit is waarschijnlijk niet de uiteindelijke naam van het treffen. Voor zij die jammer genoeg niet aanwezig konden zijn, je kan al intekenen voor dit mooie weekend. Op het grote scherm had Michael een mooie vertoning van allerlei dingen rond de club voorzien met als extra de reeds ingevulde data met nieuwe ritten. Ook werd naderhand nogmaals de jaarfilm 2015 afgespeeld. Het was weer een leuke ontmoeting op een originele locatie op een ietwat ander tijdstip voor onze American Car familie, de CLCB die van ons allemaal is en die we met trots dragen en dat voel je. Als bestuur willen we jullie uit ons hart een heel mooi jaar wensen ,dat alles voor je mag zijn maar dat jullie allen zeer GEZOND en GELUKKIG mogen zijn! Wij zouden graag de zieke leden en hun familieleden van harte beterschap en moed willen wensen en weet ook dat wij jullie allen in gedachten steunen. We hopen jullie allemaal te zien in volle glorie in dit nieuwe seizoen.

IMG 0012

Lieve groeten van het CLCB-bestuur.Uw verslaggever van dienst: Patrick Janssens

Klik hier voor de foto's

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO