Winterevenement

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

Verslag van 30/10/16
 
30 oktober. De lang verwachte dag.

Op een zonnige zondagmorgen reden we geflankeerd door prachtige herfst kleuren met of zonder de caddy naar Vilvoorde waar we opgewacht werden door het ontvangst comité van onze club. In de cafétaria van CC Het Bolwerk werden we ontvangen met een glaasje bubbels en toen iedereen zo een beetje kwam binnendruppelen werden de sandwiches boven gehaald. Na nog een paar biertjes vertrokken we naar het optreden van Mr P and the Cadillacs in de feestzaal van het cultureel centrum. De sfeer er meteen goed in, in de zaal speelde men al rock and roll en direct waren er al clubleden aan het dansen.

image001

Toen kwam het grote moment! Het optreden van Mister P. and the Cadillacs, een zeven koppige band van echte muzikanten. Toen mister P begon met Earth Angel en Johnny Be Good was er geen houden meer aan! Iedereen vloog op de dansvloer en danste dat alles in de geburen vloog! Na elke dans moesten we alles gaan bijeen zoeken, gelukkig vlogen er geen BHs in het publiek, dat zou pas wat geweest zijn, en de anders zo rustige Cadillac lasallers veranderden stilaan in the wild bunch.

dans2

De namiddag vloog voorbij. Moe en uitgeput hebben we ons beste beentje voorgezet om samen met mister P op foto de geschiedenis in te gaan. Rond half zeven werden we verwacht aan het kanaal in een mooi restaurant (Le Canal) waar we een zaaltje voor ons alleen kregen, ze kenden waarschijnlijk onze reputatie? Onze souper begon rustig tot iemand een helder moment kreeg en voorstelde om iedereen aan de tafel elk half uur twee stoelen op te schuiven, wat eigenlijk wel een goed idee was, maar wat een verwarring! Iedereen genoot van de maaltijd én de gezelligheid. Het is allemaal goed gekomen en om ongeveer half elf en na wat geharrewar aan de betaalautomaat in de parkeergarage, zijn we toch allemaal buiten geraakt, de donkere nacht in, the long lonesome road.

UNADJUSTEDNONRAW thumb 1593

Al bij al was het een prachtige dag,die met het optreden van mister P and the Cadillacs niet meer stuk kon.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar, het was een schot in de roos, een waardige afsluiting van het 10 jarig bestaan van de club.

Op naar de volgende 10 jaar !
 
Uw verslaggever: Paul Van Woensel

Klik hier voor de foto's

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO