Algemene Ledenvergadering 2016

Geschreven door Michael op . Gepost in Ritverslagen

Verslag Algemene Ledenvergadering  - zondag 27 november 2016

Het seizoen loopt weer op zijn einde en zoals de statuten van de Cadillac LaSalle Club Belgium vzw voorzien, werd er op de laatste zondag van de maand november naar jaarlijkse gewoonte een Algemene Ledenvergadering gehouden. Op zondag 27 november 2016 konden we vanaf 11u00 onze leden verwelkomen in feestzaal Breughel aan de Beerveldsebaan 32 te 9080 Lochristi. Heel wat leden hadden zich ingeschreven voor deze feestelijke bijeenkomst en de daaropvolgende vergadering. Er waren ook enkele nieuwe leden aanwezig op de vergadering wat een ideale manier is om kennis te maken met de werking van onze Cadillac oldtimer-club.

PATR0059

Er was ook een stand van onze Clubshop opgesteld in de zaal, waar de leden zich exclusieve en leuke Cadillac-souvenirs konden aanschaffen. De receptie ging door in een afzonderlijk deel van de feestzaal waar de mooi versierde ronde tafels stonden te wachten op de gasten na het beëindigen van hun aperitiefje. Als starter werd er een „Preivelouté met bieslooksnippers” geserveerd. Een heel lekkere soep want vele gasten lieten zich een tweede maal bedienen. Dan was het kiezen als hoofdgerecht tussen ofwel een „Gebakken zalmfilet met groene kruidensaus, een groentenwok en pommes Duchesse” ofwel een „ Gemarineerd varkenshaasje Grand Veneur met wintergarinituur en kroketjes”. En weerom kwam men, voor wie het wenste, een tweede keer bedienen aan tafel. Aan de reacties te horen en te zien was het menu heel lekker. Als afsluiter konden we nog smullen van een „Tiramisu met speculoos en amandelcrunch” en koffie of thee naar believen.

PATR0241

Ondertussen waren ook de enkele leden aangekomen, die ervoor gekozen hadden enkel aan de vergadering deel te nemen. Nadat iedereen plaatsgenomen had in het afgezonderd deel van zaal, kon de vergadering van start gaan met de speech van de voorzitter. Daarna werd het officiële deel  van de vergadering verder afgewerkt (kasverslag) en kregen we een positief verslag van de controleurs van de clubrekening. Van de leden en de raad van bestuur kregen we kwijting en een  volmondig akkoord om als bestuur zo verder te doen. Na een voorstelling van de activiteiten voor het komende seizoen (we zoeken nog enkele organisatoren voor een rit te organiseren), werden ook nog enkele mensen door het clubbestuur in de bloemetjes gezet. Zo werden de organisatoren van de ritten 2016, de fotograaf, de vertaler bedacht met leuke cadeautjes. Ook onze sponsors werden bedankt voor hun bijdragen als steun aan de club. De aanwezige sponsors mochten ook nog een cadeautje ontvangen.

PATR0018

Na een korte pauze konden we dan allen samen nog kijken naar de bijna 1 uur durende film „Cadillac The Movie 2016”, een DVD-film waarin de ritten in beeld gebracht werden. Een door de leden gesmaakt en mooi souvenir. Na een afsluitend dankwoord van de voorzitter aan het bestuur van de club voor hun dagdagelijkse inzet, was er nog tijd om te genieten van een gezellige babbel onder leden met een afsluitend drankje in de hand. Rond 18u00 werd de bijeenkomst afgesloten. Ik was ook nog benieuwd hoe de nieuwe leden onze algemene ledenvergadering en onze club ervaren hadden. Zij waren heel positief over onze club en Luc Goorts, ons laatst bijgekomen clublid, schreef mij daarover: 

„ …Voor ons was de eerste ledenvergadering heel goed meegevallen. Zowel ik als Kris voelde ons zeer welkom en hebben die dag verschillende mensen leren kennen. We weten nu al wat meer over het reilen en zeilen van de club en kijken al uit naar het volgende treffen voor een leuke babbel, een drink en/ of een knabbel. …"

 Als CLCB-bestuur is het een grote steun dat onze leden zich goed voelen in de Cadillac LaSalle Club Belgium en we starten dan ook met het volste vertrouwen aan ons derde werkjaar in 2017.

 

Uw verslaggever Marc Manesse

Klik hier voor de foto's

 
Lid worden

vzw Cadillac LaSalle Club Belgium
Rodenbachlaan 38
3590 Diepenbeek
Tel: +32 (0) 497 77 72 69

Onze sponsors

logo transport Verschure   

    Aditec              

 

Sponsoring lidkaarten:  BAMOKO